.                                                                                                               
b

 

 

- affären i farstun

- hyr mitt hus

- att fixa vid mitt hus

m

 

m m

Huset har en varm och kreativ atmosfär med en sprudlande aktivitet. Vi gör musik, fotograferar, målar, skriver och mycket mer. Och vi är bra på det vi gör!

Vi behöver inte bekymra oss - eller ens tänka på ekonomin. På något sätt sköter den sig själv. Huset hjälper oss!

Huset flödar av ljus, rymd och skönhet. Ro och kontemplation. Sprudlande aktivitet och handlingskraft. Frihet och möjligheter.

Människor kommer gärna till oss för att vara. Folk är välkomna att finnas nära, dela vårt liv och känna sig hemma.

Mitt i husets hjärta – i köket – står ett stort bord omgivet av stolar i olika modeller och färger. Detta är en plats för samtal, umgänge och glädje. Detta rum har två höga bågformade fönster som når ner till golvet. Genom ett av dem stiger man ut i trädgården…

Det hänger en gunga under det gamla trädet och mellan två päronträd hänger en inbjudande hängmatta med utsikt ut över det böljande landskapet. Vår son bygger kojor i trädens kronor. Vi har ett litet hus i vår trädgård där vi kan sitta runt en eld frusna vinterdagar. Under årets varmaste dagar står det ett badkar på lejontassar bland blommorna redo för svalkande bad.

m

Det är kul att jobba ihop!

Jag bjuder på mat och husrum i mitt hus om du vill komma och hjälpa mig ett par dagar!

Jag är tacksam för hjälp, både därför att jag inte hinner allt själv och för att jag inte kan allt själv, men främst för att det är så kul att jobba ihop!

 

copyright: Olga Magnusson, 2013-