.                                                                                                     
b

m

 

- affären i farstun

- hyr mitt hus

- att fixa vid mitt hus

 

m

 

m m

Huset har en varm och kreativ atmosfär med en sprudlande aktivitet. Vi gör musik, fotograferar, målar, skriver och mycket mer. Och vi är bra på det vi gör!

Vi behöver inte bekymra oss - eller ens tänka på ekonomin. På något sätt sköter den sig själv. Huset hjälper oss!

Huset flödar av ljus, rymd och skönhet. Ro och kontemplation. Sprudlande aktivitet och handlingskraft. Frihet och möjligheter.

Människor kommer gärna till oss för att vara. Folk är välkomna att finnas nära, dela vårt liv och känna sig hemma.

Mitt i husets hjärta – i köket – står ett stort bord omgivet av stolar i olika modeller och färger. Detta är en plats för samtal, umgänge och glädje. Detta rum har två höga bågformade fönster som når ner till golvet. Genom ett av dem stiger man ut i trädgården…

Det hänger en gunga under det gamla trädet och mellan två päronträd hänger en inbjudande hängmatta med utsikt ut över det böljande landskapet. Vår son bygger kojor i trädens kronor. Vi har ett litet hus i vår trädgård där vi kan sitta runt en eld frusna vinterdagar. Under årets varmaste dagar står det ett badkar på lejontassar bland blommorna redo för svalkande bad.

m

 

Välkommen in !

Affären i Farstun är som det låter; en anspråkslör liten affär. Men vi säljer dock en fantastisk bok (du vet den som utsågs till värmlands vackraste det år den gavs ut). Här köper du vykort bara för att jag tycker att brev och handskrivna kort är något vi behöver i vår tid. Jag säljer min mamma Eva Magnussons roliga konsthantverk blandat med en del kuriosa. På väggarna visar jag mitt porträttfoto, och uppför trappen, i ateljén där jag målar, tar jag emot dig eller din familj för fotografering

 

 

copyright: Olga Magnusson, 2013-